Geng-Geng

Friday, March 11, 2011

Lagi 2 minggu

Semalam aku balik-balik je terus layan PES. Ni sape yang biasa main mesti paham je apa itu PES. Tak pa- tak pa aku bagitau la kan, ni sebenarnya game bola dalam PS2, dah lama aku main game ni, dari kecik sampai la ke tua bangka macam ni. Lantaklah apa orang nk kata pun, janji aku happy. Sebelum tido aku layan gak game badminton, last-last tetido, ingat nak tggu game Datuk Lee Chong way, tapi nasib xda, so terpaksalah redha. Kesan dari aku tetido semalam, aku datang awal ke ofis, so boleh lah aku gobek-gobek kejap blog ni, blogwalking kejap tapi belum sempat tinggalkan komen lagi. 

Sebenarnya aku minggu ni agak sibuk sikit, biasalah orang dah kerja, plus lagi 2 minggu aku akan amek exam yang akan menentukan hala tuju karier aku. Wah kemain bergaya lagikan ayat aku. Saje je gunakan alasan macam tu untuk tidak mengupdate blog. Boleh ke macam tu? Aku tengok ramai je sekarang ni  (padahal aku je selalu guna) kalo xdapat nk update blog, mesti kata bz buat itulah, buat ini lah dan macam-macam lagi. 
sumber: carian google : aik apa kena mengena pic ni ngan entri aku

Sebut pasal bz, sebenarnya kesibukan yang datang pada kita tu sebenarnya punca dari kita sendiri. Tak percaya?? Cuba tengok balik diri sendiri dan tengok balik macam na anda bahagikan masa. Sebenarnya semuanya tentang kepandaian kita membahagikan masa. Pandai bahagi masa, banyaklah benda yang dapat kita buat. Susun perkara-perkara yang penting dan kurangkan buat perkara yang sia-sia.

3 comments:

A.s.t.i.n.a said...

Saya busy Encik.. sgt busy.. tapi buat2 tak busy.. huhu boleh?

SyahNas80 @ Nana said...

hehehe gud luck for your exam k.. update tetap update blog hehe..take care

BRO_MONDAY said...

bro dim : lawa header yu ni !!! bro, li com wei main jam 6pm lebih lah petam tu...ai layan!!!! beliau titik bao cun lai (CHN) 21-16 21-16....yu x pasan kot...adehhh~

p/s : Sila lah BlogWalking ye...tengkiu...

1.New Entry "SERAM SEJUK~adehhh~"

Labels

1 2 2009 2010 25 3 82 Vads AFF Suzuki ahad airasia AIz AJL 25 akhirnya Ana antara atas Audit AutoCad Ayoub badminton badmood Ballon d'or bapa baru bas bawah belajar Ben Ashaari bengang berbuka beza birthday blog blogger survey bloglist Blogwalking bola Bola sepak Brem Mall bulatan buli busuk Cameron Highland cemburu cerita Chelsea Cikgu contest cukai cuti cuti raya cuti-cuti Daddy dasyat dia dim dim.sekolah dinner diri sendiri Disember drive driving dslr dulu-dulu edit gambar esok every part of me facebook fakta family farisan friend futsal GA gambar gegar blog haji Hannah Montana Hari Ayah Hari ini Hari raya hilang hitea hujan lebat induksi intiview Ipoh Islam isnin jalan-jalan jam jem Jkr jumaat jumie Jusco kalumpang kanak kapal terbang kawan kawan baik kebakaran kejadian kena kenduri Kepong Kereta Kerja keyboard khamis KL komen korban kursus lapar Latihan Layang-layang lelaki lenka lentang lepak letih lipas luahan luahan hati lucu mahal Main makan makan-makan malam Malaysia mangkuk tingkat marah masalah masjid melaka memandu membazir menang menyampah merdeka Messi mexico Miley Cyrus mimpi MissFyda moody MRR2 nasihat nightmare nolstalgia noltalgia ofis pages panjang papa party pasar malam PD penat pencuri pendapat pengalaman pengorbanan perasaan perempuan persoalan piala piala dunia picnic pilih kasih private puasa public public phone rangkuman raya restoran reunions rumah atok saba sabtu saje-saje sakit salam ramadhan sama SB sebulan sedap sedih segmen selesai semalam sembang seminggu sesak seterika share shift sial sibuk simple site Site Visit Soalan Space speaking subang sukan sungai sungai buloh suprise susah cari syukur tag tahun baru Taman Tanah rata tapak kasut teh tarik teraniaya Terima kasih tgv thomas cup tidak sangka tidur timbal balik tips tmp trouble is a friend tv Tv3 Twilight ucapan Ular update UTM wayang wedding wish world cup WPCM yuna z