Geng-Geng

Wednesday, March 9, 2011

Lawan malam ini

Malaysia vs Pakistan
***update

Tahniah kepada skuad bola sepak negara kita. Walaupun seri ditempat lawan tapi kita berjaya mara ke pusingan seterusnya. Moga akan terus maju ke depan. Sangat kecewa semalam sebab tiada siaran langsung yang dijanjikan. Lama aku tunggu last minit cancel atas sebab yang xdapat di elakkan, benci gila. Sekurang-kurangnya bagitau la awal2 n sebab musababnya. 

Malam ni waktu Malaysia akan berlangsung satu lagi perlawanan yang melibat pasukan bola sepak kita. Perlawan kelayakan Olimpik. Hari ini perlawanan timbal balik di Pakistan.Jom sama-sama duduk depan tv, xpun kita penuhkan kedai mamak seluruh negara untuk menyokong pasukan kita. Tv lain aku xpasti ada ke tidak siaran langsung game tu, tapi kat Astro arena ada, aku dh konfomkan pagi-pagi lagi, tengok info je pun. Harap pasukan kita akan terus maju ke depan, kalo kalah, pastikan melawan. Biar tertutup terus pengkritik2 semua.
sumber:carian google
ramalan????
aku rasa malaysia akan score lagi dua bijik, so total agreget nanti akan jadi 4-0. Amacam??

1 comment:

A.s.t.i.n.a said...

tamo.. tamo tengok... dbole jer dengar kalau goll dari umah ni... herher

Labels

1 2 2009 2010 25 3 82 Vads AFF Suzuki ahad airasia AIz AJL 25 akhirnya Ana antara atas Audit AutoCad Ayoub badminton badmood Ballon d'or bapa baru bas bawah belajar Ben Ashaari bengang berbuka beza birthday blog blogger survey bloglist Blogwalking bola Bola sepak Brem Mall bulatan buli busuk Cameron Highland cemburu cerita Chelsea Cikgu contest cukai cuti cuti raya cuti-cuti Daddy dasyat dia dim dim.sekolah dinner diri sendiri Disember drive driving dslr dulu-dulu edit gambar esok every part of me facebook fakta family farisan friend futsal GA gambar gegar blog haji Hannah Montana Hari Ayah Hari ini Hari raya hilang hitea hujan lebat induksi intiview Ipoh Islam isnin jalan-jalan jam jem Jkr jumaat jumie Jusco kalumpang kanak kapal terbang kawan kawan baik kebakaran kejadian kena kenduri Kepong Kereta Kerja keyboard khamis KL komen korban kursus lapar Latihan Layang-layang lelaki lenka lentang lepak letih lipas luahan luahan hati lucu mahal Main makan makan-makan malam Malaysia mangkuk tingkat marah masalah masjid melaka memandu membazir menang menyampah merdeka Messi mexico Miley Cyrus mimpi MissFyda moody MRR2 nasihat nightmare nolstalgia noltalgia ofis pages panjang papa party pasar malam PD penat pencuri pendapat pengalaman pengorbanan perasaan perempuan persoalan piala piala dunia picnic pilih kasih private puasa public public phone rangkuman raya restoran reunions rumah atok saba sabtu saje-saje sakit salam ramadhan sama SB sebulan sedap sedih segmen selesai semalam sembang seminggu sesak seterika share shift sial sibuk simple site Site Visit Soalan Space speaking subang sukan sungai sungai buloh suprise susah cari syukur tag tahun baru Taman Tanah rata tapak kasut teh tarik teraniaya Terima kasih tgv thomas cup tidak sangka tidur timbal balik tips tmp trouble is a friend tv Tv3 Twilight ucapan Ular update UTM wayang wedding wish world cup WPCM yuna z