Geng-Geng

Tuesday, March 29, 2011

Random GiveAway Polo Wallet by darkbatman

Pehh baru first time join GA dari DarkBatman. Sejak seminggu dua ni, aku sibuk yang amat, xsempat pun nak BW bagai. So hari ni aku kembali mengganas dengan jayanya. Tapi waktu malam, aku kena kembali ke sarang untuk study, dapat satu surat lagi kata ada exam minggu depan, leceh betul. Lepas je exam minggu depan, aku akan mengganas secara keseluruhan. Eh merepek lak, ok kita kosentret ngan GA ni...
 
hadiahnya tu ha kat atas tu, ORI wooo...rugi sape xmo join, ada rezeki dapat lah....

Tag 3 orang member blogger....tang ni aku lemah ni...sape ye..
Cik3zza....
FH...
sesape je yang baca n nak join...

Nk join, klik SINI

6 comments:

b a m b a m ' s said...

masuk jugak ker..ekkekeke

BRO_MONDAY said...

bro dim : terbaik...gud lak untuk semua yam join ok...('',)

p/s : Sila lah BlogWalking ye...tengkiu...
1.New Entry "Random GiveAway Polo Wallet by darkbatman"
2.New Entry ".:. Pelindung Keselamatan .:."

Cik Michiko said...

GOOD LUCK yer .. ^^,

huahahaha . . waaahhh . .

HEADER baru ye . . ^^,

Dim Benihana said...

@bambam's

mestilah masuk, mana tau ada rezki, dapat wallet baru...keke

Dim Benihana said...

@Bro_monday

Yup terbaik, gud luck tuk bro jugak..

Dim Benihana said...

@Cik Michiko
thanks ye, header tu dh lame la, mungkin xpasan...keke

Labels

1 2 2009 2010 25 3 82 Vads AFF Suzuki ahad airasia AIz AJL 25 akhirnya Ana antara atas Audit AutoCad Ayoub badminton badmood Ballon d'or bapa baru bas bawah belajar Ben Ashaari bengang berbuka beza birthday blog blogger survey bloglist Blogwalking bola Bola sepak Brem Mall bulatan buli busuk Cameron Highland cemburu cerita Chelsea Cikgu contest cukai cuti cuti raya cuti-cuti Daddy dasyat dia dim dim.sekolah dinner diri sendiri Disember drive driving dslr dulu-dulu edit gambar esok every part of me facebook fakta family farisan friend futsal GA gambar gegar blog haji Hannah Montana Hari Ayah Hari ini Hari raya hilang hitea hujan lebat induksi intiview Ipoh Islam isnin jalan-jalan jam jem Jkr jumaat jumie Jusco kalumpang kanak kapal terbang kawan kawan baik kebakaran kejadian kena kenduri Kepong Kereta Kerja keyboard khamis KL komen korban kursus lapar Latihan Layang-layang lelaki lenka lentang lepak letih lipas luahan luahan hati lucu mahal Main makan makan-makan malam Malaysia mangkuk tingkat marah masalah masjid melaka memandu membazir menang menyampah merdeka Messi mexico Miley Cyrus mimpi MissFyda moody MRR2 nasihat nightmare nolstalgia noltalgia ofis pages panjang papa party pasar malam PD penat pencuri pendapat pengalaman pengorbanan perasaan perempuan persoalan piala piala dunia picnic pilih kasih private puasa public public phone rangkuman raya restoran reunions rumah atok saba sabtu saje-saje sakit salam ramadhan sama SB sebulan sedap sedih segmen selesai semalam sembang seminggu sesak seterika share shift sial sibuk simple site Site Visit Soalan Space speaking subang sukan sungai sungai buloh suprise susah cari syukur tag tahun baru Taman Tanah rata tapak kasut teh tarik teraniaya Terima kasih tgv thomas cup tidak sangka tidur timbal balik tips tmp trouble is a friend tv Tv3 Twilight ucapan Ular update UTM wayang wedding wish world cup WPCM yuna z