Geng-Geng

Wednesday, March 30, 2011

Segmen : Deco Deco Beng Beng Boong !


Nk Join klik SINI.

Kali ini aku join sebab bunyi macam seronok je, kata-kata beliau dalam blognya...

"ni segmen mudah .. Satu segmen khas buat blogger blogger baru ... Dan tugas blogger blogger lama untuk menilai blog mereka .. Tugas aku , yergh... kasi gegar !!"

dan 


"Sesudah itu , blogger blogger yang ada masuk sini , tugasnya gi jengok  blog mereka dan komen serta jadilah rakan kongsi di ruangan FOLLOWER mereka jika sudi ... ikhlas yer.. "

 itulah kata2 terakhir yang dipetik dari blog beliau.... menarikkan, terjatuh terus hati aku untuk join segmen ni.

18 comments:

b a m b a m ' s said...

folo lama dah~ teeheee!

Qaseh dalia adelia said...

kemas dah blog ni ..hik2

zieha hisham said...

terbang from blog BA =]

simple and nice onee ! thumbs up ^^

zieha hisham said...

terbang from blog BA =]

simple and nice onee ! thumbs up ^^

Pembawa_Wacana said...

Simple...nice....dah bagus sangat dah..:)

Sunah Mohammad said...

oh mai! blog ni sangat senang loading dan sangat simpel dan tak menyakitkan mata dan....banyaknye...thumbs up!

mas saari said...

singgah dari segmen deco2 beng beng boonggg

smart dah blog ni!

farhana masdo said...

terjah dr segmen bro ben .
saye pmbace baru di belog kamuu ~ :)

jmpot singgah ma belog okay :)

Noraini Mohd Zain said...

header tu sangatlah cantik.. hehe.. blog ok p agak slow sikit.. ermm t singgah blog saya tau.. hehe..i follow u..

NuReLLe said...

simple dan kemas..suka..suka..:DD

membalas kunjungan..:)

Deco-Deco Beng Beng Boong

Silent Thinker said...

simple n nice blog~
dah OK!~
jgn lupe singgah blog saya nnt~
http://safiyahezora.blogspot.com/
Happy blogging!~

solo molo said...

cepat dan kemas !!!~

el-janna said...

saye pon join jgk!~~~~~~~
yeah blog anda cun,ringan!

Noraini Mohd Zain said...

cun3.. hehe.. i follow u..

Dim Benihana said...

@semua geng

thanks sebab sudi singgah...

aNiss :):) said...

simlple but nice blog :) follow awk :)

*cik cilipadi_hafizah* said...

loading cepat n plaing penting nak scroll ke bwh tak lama..
btw, jgn lupe singgah cni~

http://matapenaalsunan.blogspot.com/2011/03/segmen-deco-deco-beng-beng-boong.html

sesegar said...

ya ampun blog tulisan kdia..tulisan kecik besar..hoho.
anyway,random click and done follow you bro :)

Labels

1 2 2009 2010 25 3 82 Vads AFF Suzuki ahad airasia AIz AJL 25 akhirnya Ana antara atas Audit AutoCad Ayoub badminton badmood Ballon d'or bapa baru bas bawah belajar Ben Ashaari bengang berbuka beza birthday blog blogger survey bloglist Blogwalking bola Bola sepak Brem Mall bulatan buli busuk Cameron Highland cemburu cerita Chelsea Cikgu contest cukai cuti cuti raya cuti-cuti Daddy dasyat dia dim dim.sekolah dinner diri sendiri Disember drive driving dslr dulu-dulu edit gambar esok every part of me facebook fakta family farisan friend futsal GA gambar gegar blog haji Hannah Montana Hari Ayah Hari ini Hari raya hilang hitea hujan lebat induksi intiview Ipoh Islam isnin jalan-jalan jam jem Jkr jumaat jumie Jusco kalumpang kanak kapal terbang kawan kawan baik kebakaran kejadian kena kenduri Kepong Kereta Kerja keyboard khamis KL komen korban kursus lapar Latihan Layang-layang lelaki lenka lentang lepak letih lipas luahan luahan hati lucu mahal Main makan makan-makan malam Malaysia mangkuk tingkat marah masalah masjid melaka memandu membazir menang menyampah merdeka Messi mexico Miley Cyrus mimpi MissFyda moody MRR2 nasihat nightmare nolstalgia noltalgia ofis pages panjang papa party pasar malam PD penat pencuri pendapat pengalaman pengorbanan perasaan perempuan persoalan piala piala dunia picnic pilih kasih private puasa public public phone rangkuman raya restoran reunions rumah atok saba sabtu saje-saje sakit salam ramadhan sama SB sebulan sedap sedih segmen selesai semalam sembang seminggu sesak seterika share shift sial sibuk simple site Site Visit Soalan Space speaking subang sukan sungai sungai buloh suprise susah cari syukur tag tahun baru Taman Tanah rata tapak kasut teh tarik teraniaya Terima kasih tgv thomas cup tidak sangka tidur timbal balik tips tmp trouble is a friend tv Tv3 Twilight ucapan Ular update UTM wayang wedding wish world cup WPCM yuna z