Geng-Geng

Friday, May 6, 2011

BEN ASHAARI GEGAR BLOG MAY 2011


Jom join segmen Abg Ben rini.. nk join jom klik banner tu

35 comments:

en solo said...

jom gegar ramai-ramai...
good luck !!!~


- 700 dah... sekarang ni 800 pulak...
http://solomolo.blogspot.com/

Fauzie Jasmani said...

Singgah gegar blog ni dulu..salam kenal..nak follow boleh?

UpProfits Latest Entry : [Hangat] Oh! Indahnya Alam Perkahwinan..

Anak Ulu Cheka said...

assalam gegar weh kita

BEN ASHAARI GEGAR BLOG MAY 2011

AimiBakar said...

alamak terlebih 301, baru nak special 300 -___-

Syuxer said...

tq sudi singgah blog kita bro..:)..

imaza93 said...

gegaarr :)

sudi singgah lah blog ima ye ,

: blog ima

si kenit comel said...

cakkkk!!! datang dari belog abang ben:)

jom singgah blog saya:

sikenitcomel.blogspot.com

ainol akasyah said...

jom menggegarkan lagi segmen abg ben..dtg sini nak melwat blog kamu yang cantik..sudi2 jenguk & follow la balik di WARKAH AKASYAH BLOGSPOT

Pembawa_Wacana said...

Entri pilihan...:)

Kei Seichi said...

singgah dari belog abg ben...
gegar sini!

jom dapatkan header free kat belog saya...
http://geekzster.blogspot.com/

MamaIeta said...

Jom Gegar bulan May ini. Biar pecah semuanya... GEGAR!!!!!!!!!

BudakBosan said...

hai... jom folow/singgah blog saye lak.. hehe..

http://rinashaari.blogspot.com

HajarRasdi [BdkKck] said...

Salam datang singgah nak bom blog nie sebab nak bagi gegar lagi.

KEBABOOMMM!!! lari lari!! Blog dah berkecaii!

Haha.. salam singgah tuan blog.. ^_^

misz fae said...

dari blog abg ben!;)
dtg singgah cni!;)

meh singgah blog fae :

http://fzhjmldn.blogspot.com

Ly_Tulip said...

Memula kan gegaran di sini.. Segment gegaran yang lepas x sempat nak abeh kan... Harap segment gegaran kali ni sempat la sy abeh kan... Heheh :)

Kalo free, meh la jengok sy plak.... :)

*Peace Yo! :)

fRaMe+LenSeS said...

Assalamualaikum..
Nadh datang dengan fullset pakaian keselamatan ni,
berat pala dengan helmet aih. kaki pn sama ng safety shoes..
tak bleh lama2 sebab ni nak kena lari dah p tempat selamat since gegaran kan sini hebat sangat.
Salam ziarah dari Nadh. Jaga diri ya.. :D

Rajin2 jemputlah melihat Layang-Layang Nadh

mcm ni lah said...

cantik blog ni saye ske sangat,. i follow you :)

Dim Benihana said...

~semua
thanks sebab sudi singgah, nantikan gegaran dari blog ni pulak ke blog korang semua...

Belog MTT said...

toinkkk toinkkk~MTT singgah gegar dari blog Incik Ben..Jempot singgah BeloG MTT...;) Follow u....

NadiRah said...

gegar sini!!!

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

Datang mengegar walaupun sedang panas di siniiii, tolong kipassssss! ;)


Memang bikin PANAS la blogger HINGUSAN neyh!!

cpahniza said...

weewwwiiittt~ cpahniza singgah jenguk dari belog abg bengg.... :)

Cute MuM said...

salam kenal..
gerak gempur sedang dijalankan..
hihi..
jemput singgah blog cute mum..
http://mamiuyun.blogspot.com
:)

nora amila ghazali said...

terjah sini!! nak kasi gegar blog nie.. hehehehhe.... jemput ke blog nora yer...

...:i'm ezza haniza:.... said...

hai,i datang follow belog u:)

mari kita gegar sama2 ..

http://takkeciksgtpown.blogspot.com/2011/05/ben-ashaari-gegar-blog-may-2011.html

Chegu Zubir said...

salam new blogger...c.z datang singgah dan baca entry...im new folower of u...jom sertai
Segmen Saya Blogger Sporting

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Assalamualaikum dan Salam Ziarah semua.

Jamal datang gegar blog nie dari blog Abg Ben. Jom ramai-ramai gegar dan komen blog Jamal balik ye kawan-kawan..Thanks semua

www.jamaluddin.net

Saya Cha Si Budak Emcem said...

datang bergegar2 dari blog abang ben. Jom dating dekat blog cha.

Arol Mubin said...

Hai! Nak berkenalan boleh? Hehe. Arol Mubin datang gegar di sini! Jom gegar [BLOG AROL MUBIN] pulak! :)

Entri terbaru : Header Blog Arol Mubin Cantik Dan Kemas - Betul Ke? :D

kakyong said...

singgah gegar sini

n3 terbaru kakyong
Kenapa blog moms @ ibu-ibu perlu mesra SEO
Jamu mata– gambar drama Nora Elena
OST Nora Elena – Berubah & VC Promo Nora Elena
Sekadar catatan syiok sendiri–keyword, pageview, alexa rank

atieserina said...

salam singgah..
gegar blog ni ^_^

Be a Sunsilk Perfectionista & win prizes worth RM35,000!

Faztee Danisha said...

slm singgah sini..jenguk kwn2 group 1..gegar!

NurShahFamily said...

salam perkenalan...

gegar sini lak... follow n klik2 sini...

singgah blog nur ye ade contest..

http://nurshahfamily.blogspot.com/

Anna Boleyn said...

Singgah sini dari blog ben.jom jalan2 blog kite balik jom. :)

Amir said...

Salam.
Jalan-jalan carik member :)

Labels

1 2 2009 2010 25 3 82 Vads AFF Suzuki ahad airasia AIz AJL 25 akhirnya Ana antara atas Audit AutoCad Ayoub badminton badmood Ballon d'or bapa baru bas bawah belajar Ben Ashaari bengang berbuka beza birthday blog blogger survey bloglist Blogwalking bola Bola sepak Brem Mall bulatan buli busuk Cameron Highland cemburu cerita Chelsea Cikgu contest cukai cuti cuti raya cuti-cuti Daddy dasyat dia dim dim.sekolah dinner diri sendiri Disember drive driving dslr dulu-dulu edit gambar esok every part of me facebook fakta family farisan friend futsal GA gambar gegar blog haji Hannah Montana Hari Ayah Hari ini Hari raya hilang hitea hujan lebat induksi intiview Ipoh Islam isnin jalan-jalan jam jem Jkr jumaat jumie Jusco kalumpang kanak kapal terbang kawan kawan baik kebakaran kejadian kena kenduri Kepong Kereta Kerja keyboard khamis KL komen korban kursus lapar Latihan Layang-layang lelaki lenka lentang lepak letih lipas luahan luahan hati lucu mahal Main makan makan-makan malam Malaysia mangkuk tingkat marah masalah masjid melaka memandu membazir menang menyampah merdeka Messi mexico Miley Cyrus mimpi MissFyda moody MRR2 nasihat nightmare nolstalgia noltalgia ofis pages panjang papa party pasar malam PD penat pencuri pendapat pengalaman pengorbanan perasaan perempuan persoalan piala piala dunia picnic pilih kasih private puasa public public phone rangkuman raya restoran reunions rumah atok saba sabtu saje-saje sakit salam ramadhan sama SB sebulan sedap sedih segmen selesai semalam sembang seminggu sesak seterika share shift sial sibuk simple site Site Visit Soalan Space speaking subang sukan sungai sungai buloh suprise susah cari syukur tag tahun baru Taman Tanah rata tapak kasut teh tarik teraniaya Terima kasih tgv thomas cup tidak sangka tidur timbal balik tips tmp trouble is a friend tv Tv3 Twilight ucapan Ular update UTM wayang wedding wish world cup WPCM yuna z