Geng-Geng

Saturday, May 7, 2011

Bro Wacana...lagi skali dia buat aku berdebar..

Malam ni bila aku bukak blog, aku tgk blog pembawa wacana ada tinggalkn komen. Rupanya Dia buat lagi.Berdebar kejap jantung ni. Terus xsenang duduk. Aku dengan lajunya terus update blog guna hp memandangkn pc aku ni demam lak. Walaupun kecik je nampak, tapi boleh la asal dapat. Entri ni diwujudkn untuk memberikn ucapan terima kasih dan sedikit penghargaan pada bro wacana. Aku sangat hargainya. Alamak, ni bukan bodek ye. Sikit2 je...keke

Sebut psal update guna hp, ni first time guna. Mula2 memg pelik, tp lepas gobek2, bolehla kot. Sekarang ni memang dasat, macam2 teknologi ada. Guna hp pun dh boleh update blog, mana tau xlama lg dh boleh drive guna hp lak ke. Ok la, nanti sambung lagi...kawan2 suma slamat berblogwalkg n kepada insan bergelar ibu, slamat hari ibu, jasamu memang tak berbalas dengan apa pun...

Published with Blogger-droid v1.6.8

No comments:

Labels

1 2 2009 2010 25 3 82 Vads AFF Suzuki ahad airasia AIz AJL 25 akhirnya Ana antara atas Audit AutoCad Ayoub badminton badmood Ballon d'or bapa baru bas bawah belajar Ben Ashaari bengang berbuka beza birthday blog blogger survey bloglist Blogwalking bola Bola sepak Brem Mall bulatan buli busuk Cameron Highland cemburu cerita Chelsea Cikgu contest cukai cuti cuti raya cuti-cuti Daddy dasyat dia dim dim.sekolah dinner diri sendiri Disember drive driving dslr dulu-dulu edit gambar esok every part of me facebook fakta family farisan friend futsal GA gambar gegar blog haji Hannah Montana Hari Ayah Hari ini Hari raya hilang hitea hujan lebat induksi intiview Ipoh Islam isnin jalan-jalan jam jem Jkr jumaat jumie Jusco kalumpang kanak kapal terbang kawan kawan baik kebakaran kejadian kena kenduri Kepong Kereta Kerja keyboard khamis KL komen korban kursus lapar Latihan Layang-layang lelaki lenka lentang lepak letih lipas luahan luahan hati lucu mahal Main makan makan-makan malam Malaysia mangkuk tingkat marah masalah masjid melaka memandu membazir menang menyampah merdeka Messi mexico Miley Cyrus mimpi MissFyda moody MRR2 nasihat nightmare nolstalgia noltalgia ofis pages panjang papa party pasar malam PD penat pencuri pendapat pengalaman pengorbanan perasaan perempuan persoalan piala piala dunia picnic pilih kasih private puasa public public phone rangkuman raya restoran reunions rumah atok saba sabtu saje-saje sakit salam ramadhan sama SB sebulan sedap sedih segmen selesai semalam sembang seminggu sesak seterika share shift sial sibuk simple site Site Visit Soalan Space speaking subang sukan sungai sungai buloh suprise susah cari syukur tag tahun baru Taman Tanah rata tapak kasut teh tarik teraniaya Terima kasih tgv thomas cup tidak sangka tidur timbal balik tips tmp trouble is a friend tv Tv3 Twilight ucapan Ular update UTM wayang wedding wish world cup WPCM yuna z