Geng-Geng

Saturday, May 14, 2011

Kawan baik yang berlainan jantina

Rasanya entri ni dah pernah ada kat blog ni kan??? ni lah pemikiran yang akan terkeluar bila baca tajuk entri ni. Sebenarnya memang sebelum ni aku dah buat dah entri ni, sengaja aku ulang, mungkin ramai lagi yang belum membaca. Ini petikan dari entri aku sebelum ni

'Hye semua, sebagai mukadimah cukuplah sekadar aku mengatakan yang hampir semua orang ada dan mempunyai sekurang-kurangnya seorang kawan baik, betul tak?? Teori ni aku dapat dari pengalaman hidup aku, tak rajin pun nak g kaji mana-mana statistik, keke. Persoalannya hari ini, jika ianya berlainan jantina, bagaimana pulak dengan rintangannya? Tak ke kalau terlalu rapat akan menimbulkan perasaan nanti?? Ataupun mungkin akan ada yang bertepuk sebelah tangan atau sebaliknya?? mungkin ada juga yang berjaya, tapi mengikut firasat aku majoritinya akan ada yang menaruh perasaan(kalau tak betul sila betulkan ye)...............'

sumber:carian google

Nak baca seterusnya, klik SINI. Entri ini aku buat base on pengalaman aku hidup. Aku suka share pengalaman, mungkin pengalaman aku tak la sebanyak orang lain, tapi aku suka untuk berkongsi.

1 comment:

hasleena ramlee said...

sy ade pengalaman mempunyai kwn berlainan jantina. hubungan mcm ni bg sy unik :)

Labels

1 2 2009 2010 25 3 82 Vads AFF Suzuki ahad airasia AIz AJL 25 akhirnya Ana antara atas Audit AutoCad Ayoub badminton badmood Ballon d'or bapa baru bas bawah belajar Ben Ashaari bengang berbuka beza birthday blog blogger survey bloglist Blogwalking bola Bola sepak Brem Mall bulatan buli busuk Cameron Highland cemburu cerita Chelsea Cikgu contest cukai cuti cuti raya cuti-cuti Daddy dasyat dia dim dim.sekolah dinner diri sendiri Disember drive driving dslr dulu-dulu edit gambar esok every part of me facebook fakta family farisan friend futsal GA gambar gegar blog haji Hannah Montana Hari Ayah Hari ini Hari raya hilang hitea hujan lebat induksi intiview Ipoh Islam isnin jalan-jalan jam jem Jkr jumaat jumie Jusco kalumpang kanak kapal terbang kawan kawan baik kebakaran kejadian kena kenduri Kepong Kereta Kerja keyboard khamis KL komen korban kursus lapar Latihan Layang-layang lelaki lenka lentang lepak letih lipas luahan luahan hati lucu mahal Main makan makan-makan malam Malaysia mangkuk tingkat marah masalah masjid melaka memandu membazir menang menyampah merdeka Messi mexico Miley Cyrus mimpi MissFyda moody MRR2 nasihat nightmare nolstalgia noltalgia ofis pages panjang papa party pasar malam PD penat pencuri pendapat pengalaman pengorbanan perasaan perempuan persoalan piala piala dunia picnic pilih kasih private puasa public public phone rangkuman raya restoran reunions rumah atok saba sabtu saje-saje sakit salam ramadhan sama SB sebulan sedap sedih segmen selesai semalam sembang seminggu sesak seterika share shift sial sibuk simple site Site Visit Soalan Space speaking subang sukan sungai sungai buloh suprise susah cari syukur tag tahun baru Taman Tanah rata tapak kasut teh tarik teraniaya Terima kasih tgv thomas cup tidak sangka tidur timbal balik tips tmp trouble is a friend tv Tv3 Twilight ucapan Ular update UTM wayang wedding wish world cup WPCM yuna z