Geng-Geng

Tuesday, May 24, 2011

Bolgger Baru..gigiepagar.blogspot.com

Salam kawan-kawan semua, entri kali ni aku buat khas untuk member aku ni. Saje aku buat sebab nak support beliau, walaupun aku ni still baru dan tak tahu pape. Nama blog beliau ialah gigiepagar.blogspot.com. Korang pergilah jenguk dia, blognya simple dan menarik. Kenapa gigiepagar?? itu korang kena tanya blog beliau sebab beliau je boleh jawabkan, tak pun korang terjah blog beliau. Ada beliau buatkan satu enry untuk jawab persoalan ni...ni sikit petikan dari entri beliau mengenai perkara ni 

" Nak lah tau kenapa namanya gigiepagar..begini ceritanya..Sejak dari sekolah rendah terbawak-bawak hingga aku masuk institut kawan-kawan aku memang kenal....."
Kata-kata dari beliau..."dah lama nak buat blog, tapi baru sekarang dapat buat blog".....sama macam ayat aku masa mula-mula join blogger ni. Ini header blog belaiu.


Kepada beliau, selamat maju jaya dalam dunia blog ni ye. Kalau dah femes femes macam retis, jangan lupa blog picisan ni ye..

17 comments:

Encik Suami said...

saya dah klik link tue..tapi tak leh masuk pun.
bila saya tgk..ada kesilapan ejaan la.

sharil said...

cer nengok ni..

http://lensarosak.blogspot.com/2011/05/apa-perbezaan-antara-blogger-dan.html

Dim Benihana said...

~ Encik Suami
thanks ye, saya dah betulkan dah...tq

Encik Suami said...

Saya dah follow blog yg anda maksudkan.sebagai sokongan moral pada blogger baru.

Dim Benihana said...

~Encik Suami
thanks ye...sangat menghargainya.

fierapirot said...

wahh bestnye blog di review..kita nak jugak...hehehehe

Dim Benihana said...

~fierapirot
eleh awak tu dah lama, sikit lagi nk jadi retiss...

Rozuan Ismail said...

kena tengok nih.kot2 best kan boleh follow.baru tak semestinya penulisan tak matang.huhu

BRO_MONDAY said...

bro dim : bagus²...semangat persahabatan camni lah yam kite nak...jom terjah...kasi sapot blogger baru...('',)

ai pun ada buat pasal ni jugak...

http://bromondayslife.blogspot.com/2011/05/blogger-baru.html

~Kirin Selama Perak~ said...

kita sokong antara satu sama lain
baru rapat dan kuat ukhwah antara kita sebagai blogger
:)

La Majid said...

Dim ~ time kasih byk2 ek..x sangka ko review aku..wahh..

Pada kawan2 blogger..thanks a lot kasi support..saye pn akn follow blog korg.

Dim Benihana said...

~La Majid
sama-sama, nak follow balik tu memang tak ada masalh cuma pastikan ko baca jugak entri2 diorang...

saling support ecah other, baru la maju...

combi said...

review belog..best!

La Majid said...

yela Dim..aku smpi x tido mlm duk baca blog dorg nih (ayat penyedap)..hihi.tp sies aku follow..

Dim Benihana said...

~combi
terbaik kan, teringin sgt nak blog2 retiss review blog picisan ni...keke

Dim Benihana said...

~La Majid
bagusla kalo macam tu, nanti dah meletup, jgn lupa aku ye..

La Majid said...

Dim..kalu meletop hancur lah aku nih..hehehe..dim x payah direview pun org dh kenal..

Labels

1 2 2009 2010 25 3 82 Vads AFF Suzuki ahad airasia AIz AJL 25 akhirnya Ana antara atas Audit AutoCad Ayoub badminton badmood Ballon d'or bapa baru bas bawah belajar Ben Ashaari bengang berbuka beza birthday blog blogger survey bloglist Blogwalking bola Bola sepak Brem Mall bulatan buli busuk Cameron Highland cemburu cerita Chelsea Cikgu contest cukai cuti cuti raya cuti-cuti Daddy dasyat dia dim dim.sekolah dinner diri sendiri Disember drive driving dslr dulu-dulu edit gambar esok every part of me facebook fakta family farisan friend futsal GA gambar gegar blog haji Hannah Montana Hari Ayah Hari ini Hari raya hilang hitea hujan lebat induksi intiview Ipoh Islam isnin jalan-jalan jam jem Jkr jumaat jumie Jusco kalumpang kanak kapal terbang kawan kawan baik kebakaran kejadian kena kenduri Kepong Kereta Kerja keyboard khamis KL komen korban kursus lapar Latihan Layang-layang lelaki lenka lentang lepak letih lipas luahan luahan hati lucu mahal Main makan makan-makan malam Malaysia mangkuk tingkat marah masalah masjid melaka memandu membazir menang menyampah merdeka Messi mexico Miley Cyrus mimpi MissFyda moody MRR2 nasihat nightmare nolstalgia noltalgia ofis pages panjang papa party pasar malam PD penat pencuri pendapat pengalaman pengorbanan perasaan perempuan persoalan piala piala dunia picnic pilih kasih private puasa public public phone rangkuman raya restoran reunions rumah atok saba sabtu saje-saje sakit salam ramadhan sama SB sebulan sedap sedih segmen selesai semalam sembang seminggu sesak seterika share shift sial sibuk simple site Site Visit Soalan Space speaking subang sukan sungai sungai buloh suprise susah cari syukur tag tahun baru Taman Tanah rata tapak kasut teh tarik teraniaya Terima kasih tgv thomas cup tidak sangka tidur timbal balik tips tmp trouble is a friend tv Tv3 Twilight ucapan Ular update UTM wayang wedding wish world cup WPCM yuna z