Geng-Geng

Friday, May 20, 2011

Kawan baik berlainan jantina

Sengaja mengUPkan entri lama. tak pernah baca meh klik SINI
Korang ada kawan baik tak?? mesti ada kan. Yang berlainan jantina?? pun mesti ada kan.


sikit petikan dari entri sebelum ni....
 .....sebagai mukadimah cukuplah sekadar aku mengatakan yang hampir semua orang ada dan mempunyai sekurang-kurangnya seorang kawan baik, betul tak?? Teori ni aku dapat dari pengalaman hidup aku, tak rajin pun nak g kaji mana-mana statistik, keke. Persoalannya hari ini, jika ianya berlainan jantina, bagaimana pulak dengan rintangannya? .............
  

Apa lagi jom terjah entri aku tu, kepada yang dah baca tu, maaflah, sekadar nak berkongsi dengan kawan-kawan baru.Nantikan kemunculan entri terbaru aku, wah cakap macam artis lak kan.

2 comments:

BRO_MONDAY said...

bro dim : bagus gak idea ni...UP KAN ENTRY lama...kadang² kita terlepas pandang...patut lah tengok tajuk macam dah pernah baca dan komen...koh koh koh


KAWAN BAIK LAIN JANTINA...boleh dijadikan teman, menjalinkan hubungan mesra, mengenali hati budi masing² seterusnya sesuai dan boleh lah dijadikan teman hidup...(nikah kahwin)...

Dim Benihana said...

~Bro Monday
idea ni pun dari otai2 blogger jugak, xingt dh baca kt mana,

btw, thnks ye pada semua blogger..

Labels

1 2 2009 2010 25 3 82 Vads AFF Suzuki ahad airasia AIz AJL 25 akhirnya Ana antara atas Audit AutoCad Ayoub badminton badmood Ballon d'or bapa baru bas bawah belajar Ben Ashaari bengang berbuka beza birthday blog blogger survey bloglist Blogwalking bola Bola sepak Brem Mall bulatan buli busuk Cameron Highland cemburu cerita Chelsea Cikgu contest cukai cuti cuti raya cuti-cuti Daddy dasyat dia dim dim.sekolah dinner diri sendiri Disember drive driving dslr dulu-dulu edit gambar esok every part of me facebook fakta family farisan friend futsal GA gambar gegar blog haji Hannah Montana Hari Ayah Hari ini Hari raya hilang hitea hujan lebat induksi intiview Ipoh Islam isnin jalan-jalan jam jem Jkr jumaat jumie Jusco kalumpang kanak kapal terbang kawan kawan baik kebakaran kejadian kena kenduri Kepong Kereta Kerja keyboard khamis KL komen korban kursus lapar Latihan Layang-layang lelaki lenka lentang lepak letih lipas luahan luahan hati lucu mahal Main makan makan-makan malam Malaysia mangkuk tingkat marah masalah masjid melaka memandu membazir menang menyampah merdeka Messi mexico Miley Cyrus mimpi MissFyda moody MRR2 nasihat nightmare nolstalgia noltalgia ofis pages panjang papa party pasar malam PD penat pencuri pendapat pengalaman pengorbanan perasaan perempuan persoalan piala piala dunia picnic pilih kasih private puasa public public phone rangkuman raya restoran reunions rumah atok saba sabtu saje-saje sakit salam ramadhan sama SB sebulan sedap sedih segmen selesai semalam sembang seminggu sesak seterika share shift sial sibuk simple site Site Visit Soalan Space speaking subang sukan sungai sungai buloh suprise susah cari syukur tag tahun baru Taman Tanah rata tapak kasut teh tarik teraniaya Terima kasih tgv thomas cup tidak sangka tidur timbal balik tips tmp trouble is a friend tv Tv3 Twilight ucapan Ular update UTM wayang wedding wish world cup WPCM yuna z