Geng-Geng

Sunday, May 15, 2011

Blogger gathering

Selesai sudah gathering tadi. Gambar blum aku amek lagi pada sesiapa. Nant bila aku dah amek, aku akan tunjuk pada sesiapa yang tak pergi 2, kasi jelez skit la. Gila jahat kan, tak adalah, nak kongsi kongsi je.

Tahniah kepada penganjur dan sahabat blogger. Memang seronok dapat kenal semua 2, boleh tahan la diorg semua. Ada yang serius dan ada jugak yang gila gila. Asyik tergelak je aku dok sana.

Kalau ikutkn hati, nak je terjah semua blog yang ada tapi sebab ramai sangat. Dah tua tua ni, cepat je lupa, biasa la 2, so aku ingat 2 3 url blog je, jangan marah ye kawan kawan, nanti bila ada yang buat entri or list, akan ku terjah semuanya. Yang paling menarik, blogger Adybudika.com, dia buat shooting khas untuk wish birthday kt Baki Zainal, kami semua kemungkinan akan ada kt 8tv 2 tgh malam ni. Untuk orang yang jakun macam aku ni, memang beria la. Haha....

Ps : kredit pada semua...thanks pada yang sponser makanan..
Published with Blogger-droid v1.6.9

6 comments:

Rozuan Ismail said...

wah!bestnya.kat mana gathering tadi?

Belog MTT said...

singgah sini... jum skodeng entri gathering tadi.. :)

Dim Benihana said...

Rozuan ismail~
Kt kepong, taman metropolitan...

BRO_MONDAY said...

bro dim : caya lah!!! jeles ai x dapat join kali ni...koh koh koh

bunga said...

wahhh bestnyer..cayalah..

~Kirin Selama Perak~ said...

untungla~
:S

Labels

1 2 2009 2010 25 3 82 Vads AFF Suzuki ahad airasia AIz AJL 25 akhirnya Ana antara atas Audit AutoCad Ayoub badminton badmood Ballon d'or bapa baru bas bawah belajar Ben Ashaari bengang berbuka beza birthday blog blogger survey bloglist Blogwalking bola Bola sepak Brem Mall bulatan buli busuk Cameron Highland cemburu cerita Chelsea Cikgu contest cukai cuti cuti raya cuti-cuti Daddy dasyat dia dim dim.sekolah dinner diri sendiri Disember drive driving dslr dulu-dulu edit gambar esok every part of me facebook fakta family farisan friend futsal GA gambar gegar blog haji Hannah Montana Hari Ayah Hari ini Hari raya hilang hitea hujan lebat induksi intiview Ipoh Islam isnin jalan-jalan jam jem Jkr jumaat jumie Jusco kalumpang kanak kapal terbang kawan kawan baik kebakaran kejadian kena kenduri Kepong Kereta Kerja keyboard khamis KL komen korban kursus lapar Latihan Layang-layang lelaki lenka lentang lepak letih lipas luahan luahan hati lucu mahal Main makan makan-makan malam Malaysia mangkuk tingkat marah masalah masjid melaka memandu membazir menang menyampah merdeka Messi mexico Miley Cyrus mimpi MissFyda moody MRR2 nasihat nightmare nolstalgia noltalgia ofis pages panjang papa party pasar malam PD penat pencuri pendapat pengalaman pengorbanan perasaan perempuan persoalan piala piala dunia picnic pilih kasih private puasa public public phone rangkuman raya restoran reunions rumah atok saba sabtu saje-saje sakit salam ramadhan sama SB sebulan sedap sedih segmen selesai semalam sembang seminggu sesak seterika share shift sial sibuk simple site Site Visit Soalan Space speaking subang sukan sungai sungai buloh suprise susah cari syukur tag tahun baru Taman Tanah rata tapak kasut teh tarik teraniaya Terima kasih tgv thomas cup tidak sangka tidur timbal balik tips tmp trouble is a friend tv Tv3 Twilight ucapan Ular update UTM wayang wedding wish world cup WPCM yuna z