Geng-Geng

Thursday, May 12, 2011

Benci la bila dugaan macam ni

Aku benci bila dugaan macam ni datang. Memang aku tak akan update kalo sebelum-sebelum ini. Tapi hari ni aku nak lawan semua tu dan cuba jugak update walaupun entri entah pape. Mungkin akan pendek je kot entri hari ni. Mesti korang tertanya-tanya apa dugaannya kan?? tak apa meh aku ceritakan. Sebenarnya aku rasa tersangatlah malas hari ini. Memang rasa tak mau nak buat pape, kalau buat pun sebab terpaksa je.

Sebenarnya malas ni memang penyakit kronik kepada semua orang, aku pasti. Sampai sekarang tak ada ubatnya, merata aku cari tapi still tak jumpa. Korang ada cara ke?? ajar aku tolong...

Penyakit malas ni dia akan berjangkit-jangkit, sampai aku nak update blog pun tak da idea ni. Banyak lagi yang tak boleh jalan sebab malas. Setan pun satu hal, sibuk dok hasut jangan buat pape, jadi malas jugak. Cuba hasut or bagi idea untuk update blog ke, kan menarik, memang beribu la jawabnya entri dari aku.



2 comments:

Rozuan Ismail said...

malas ni memang tak de ubat yang spesifik.huhu

Firdnurjue said...

ubatnyer adalah....kenaaa...rajinnnnn..keh3

Labels

1 2 2009 2010 25 3 82 Vads AFF Suzuki ahad airasia AIz AJL 25 akhirnya Ana antara atas Audit AutoCad Ayoub badminton badmood Ballon d'or bapa baru bas bawah belajar Ben Ashaari bengang berbuka beza birthday blog blogger survey bloglist Blogwalking bola Bola sepak Brem Mall bulatan buli busuk Cameron Highland cemburu cerita Chelsea Cikgu contest cukai cuti cuti raya cuti-cuti Daddy dasyat dia dim dim.sekolah dinner diri sendiri Disember drive driving dslr dulu-dulu edit gambar esok every part of me facebook fakta family farisan friend futsal GA gambar gegar blog haji Hannah Montana Hari Ayah Hari ini Hari raya hilang hitea hujan lebat induksi intiview Ipoh Islam isnin jalan-jalan jam jem Jkr jumaat jumie Jusco kalumpang kanak kapal terbang kawan kawan baik kebakaran kejadian kena kenduri Kepong Kereta Kerja keyboard khamis KL komen korban kursus lapar Latihan Layang-layang lelaki lenka lentang lepak letih lipas luahan luahan hati lucu mahal Main makan makan-makan malam Malaysia mangkuk tingkat marah masalah masjid melaka memandu membazir menang menyampah merdeka Messi mexico Miley Cyrus mimpi MissFyda moody MRR2 nasihat nightmare nolstalgia noltalgia ofis pages panjang papa party pasar malam PD penat pencuri pendapat pengalaman pengorbanan perasaan perempuan persoalan piala piala dunia picnic pilih kasih private puasa public public phone rangkuman raya restoran reunions rumah atok saba sabtu saje-saje sakit salam ramadhan sama SB sebulan sedap sedih segmen selesai semalam sembang seminggu sesak seterika share shift sial sibuk simple site Site Visit Soalan Space speaking subang sukan sungai sungai buloh suprise susah cari syukur tag tahun baru Taman Tanah rata tapak kasut teh tarik teraniaya Terima kasih tgv thomas cup tidak sangka tidur timbal balik tips tmp trouble is a friend tv Tv3 Twilight ucapan Ular update UTM wayang wedding wish world cup WPCM yuna z