Geng-Geng

Monday, May 30, 2011

Terharu dengan KSP

Petang ni lepas makan aku terus bw, memang dasyat-dasyat entri dari blogger sekarang. Sampaikan kalau tak baca paper pun dah boleh tahu isu semasa, ada kekadang tu, orang ramai tak tahu pun, tapi aku dah tau. Hebatkan, kagum betuk aku dengan entri korang semua ni.

Kembali pada tajuk, baru je kejap tadi join segmen Kirin Selama Perak ni, terus dah dapat kena review. Memang terharu betullah sehinggakan meleleh air mata membacanya. Yang paling tak tahan, dia telah pecahkan satu rahsia penting, keke. Tapi aku tak kisah pun, rilex sudah bukan teruk mana pun jadi seorang yang mengagungkan cinta, ye tak. Jiwang sudah aku petang-petang ni. Ok kembali kepada diri sebenar.

Thanks KSP...jasamu dikenang sehingga bila-bila. Nanti bila jumpa aku,....eh silap ko belanja aku ye. Kita tengok wayang sama-sama ke?? Lepas tu kita pergi jalan-jalan kat Tasek titwangsa ke?? main boling sama-sama ke??  <--------xpuas hati ko menang semalam.

Sumber : carian google

Gambar hanya sekadar hiasan ye. Aku bukan gay ye.

8 comments:

SyedGraphiX said...

wowwww.sweetnyaa awakkk dgn KSP! HAHAHAHAHAHA. pegang2 tangan gitteww .#tiba

Lizzie Yasmin said...

gmbar tue, dia seluk apa??? ting tong..

Budak Botak said...

he3, tahniah direview...

Entry terbaru -> Cikgu Shida Dapat Tawaran Berlakon Telemovie "Cikgu Shida : Mencari Jodoh"... (",)

kiera'sakura said...

dri blog KSP... semoga berjaya dgn 'cinta' ..hihihi

Dim Benihana said...

~SyedGraphix
kekeke sweetkan...jgn pikir bukan2 ye.

Dim Benihana said...

~Lizzie yasmin
oopss nampak ke?? diam2, nanti kantoi

Dim Benihana said...

~budak botak
tq2...sgt seronok sbnrnya

Dim Benihana said...

~kiera'sakura
cinta....adehh tp thanks ye...keke

Labels

1 2 2009 2010 25 3 82 Vads AFF Suzuki ahad airasia AIz AJL 25 akhirnya Ana antara atas Audit AutoCad Ayoub badminton badmood Ballon d'or bapa baru bas bawah belajar Ben Ashaari bengang berbuka beza birthday blog blogger survey bloglist Blogwalking bola Bola sepak Brem Mall bulatan buli busuk Cameron Highland cemburu cerita Chelsea Cikgu contest cukai cuti cuti raya cuti-cuti Daddy dasyat dia dim dim.sekolah dinner diri sendiri Disember drive driving dslr dulu-dulu edit gambar esok every part of me facebook fakta family farisan friend futsal GA gambar gegar blog haji Hannah Montana Hari Ayah Hari ini Hari raya hilang hitea hujan lebat induksi intiview Ipoh Islam isnin jalan-jalan jam jem Jkr jumaat jumie Jusco kalumpang kanak kapal terbang kawan kawan baik kebakaran kejadian kena kenduri Kepong Kereta Kerja keyboard khamis KL komen korban kursus lapar Latihan Layang-layang lelaki lenka lentang lepak letih lipas luahan luahan hati lucu mahal Main makan makan-makan malam Malaysia mangkuk tingkat marah masalah masjid melaka memandu membazir menang menyampah merdeka Messi mexico Miley Cyrus mimpi MissFyda moody MRR2 nasihat nightmare nolstalgia noltalgia ofis pages panjang papa party pasar malam PD penat pencuri pendapat pengalaman pengorbanan perasaan perempuan persoalan piala piala dunia picnic pilih kasih private puasa public public phone rangkuman raya restoran reunions rumah atok saba sabtu saje-saje sakit salam ramadhan sama SB sebulan sedap sedih segmen selesai semalam sembang seminggu sesak seterika share shift sial sibuk simple site Site Visit Soalan Space speaking subang sukan sungai sungai buloh suprise susah cari syukur tag tahun baru Taman Tanah rata tapak kasut teh tarik teraniaya Terima kasih tgv thomas cup tidak sangka tidur timbal balik tips tmp trouble is a friend tv Tv3 Twilight ucapan Ular update UTM wayang wedding wish world cup WPCM yuna z