Geng-Geng

Wednesday, May 18, 2011

Sesi Fotografi bersama...

Sesi fotografi bersama....

Talent : Khind standfan
Kameraman : Dim Benihana
Jentera : guna Htc pun boleh

Catatan:
Ni terjadi bila rumah aku blackout tadi. Hampir sejam gak dok dalam gelap. Entri ni ingat tadi nak publish tapi tertak ingat pulak sebab sibuk memastikan semua ok dan terkawal. Haha kunun.
Published with Blogger-droid v1.6.9

12 comments:

solomolo said...

la...
apsal tak cakap perlukan khidmat model..
hahaha...

Dim Benihana said...

~solomolo
haha eh ko boleh ye, nanti aku panggilkan...

bunga said...

hahaha..yang beza gambar las ada kaki..haaa

Dim Benihana said...

~bunga
eh perasan ke?? hahah ingat nk blur kan dulu....

Ujang9897 said...

guna apa..=)

forever love said...

pintu tue macam hantu.. haha

Dim Benihana said...

~Ujang9897
guna hp cap ayam je...

Dim Benihana said...

~Atiq
smlam dalm gelap igt dpt snap gambar pelik, tgk2 bayangan pintu je...

Hafriz Mohamad said...

hahaha..
kipas pn jd la labu...hik2

padlie said...

ada entiti tgh berdiri ;p

Dim Benihana said...

~Hafriz Mohamad
haha xda model, so kipas je la..

Dim Benihana said...

~padlie
alamak...padlie jgn main2, kang nmpak betul2 kang..

Labels

1 2 2009 2010 25 3 82 Vads AFF Suzuki ahad airasia AIz AJL 25 akhirnya Ana antara atas Audit AutoCad Ayoub badminton badmood Ballon d'or bapa baru bas bawah belajar Ben Ashaari bengang berbuka beza birthday blog blogger survey bloglist Blogwalking bola Bola sepak Brem Mall bulatan buli busuk Cameron Highland cemburu cerita Chelsea Cikgu contest cukai cuti cuti raya cuti-cuti Daddy dasyat dia dim dim.sekolah dinner diri sendiri Disember drive driving dslr dulu-dulu edit gambar esok every part of me facebook fakta family farisan friend futsal GA gambar gegar blog haji Hannah Montana Hari Ayah Hari ini Hari raya hilang hitea hujan lebat induksi intiview Ipoh Islam isnin jalan-jalan jam jem Jkr jumaat jumie Jusco kalumpang kanak kapal terbang kawan kawan baik kebakaran kejadian kena kenduri Kepong Kereta Kerja keyboard khamis KL komen korban kursus lapar Latihan Layang-layang lelaki lenka lentang lepak letih lipas luahan luahan hati lucu mahal Main makan makan-makan malam Malaysia mangkuk tingkat marah masalah masjid melaka memandu membazir menang menyampah merdeka Messi mexico Miley Cyrus mimpi MissFyda moody MRR2 nasihat nightmare nolstalgia noltalgia ofis pages panjang papa party pasar malam PD penat pencuri pendapat pengalaman pengorbanan perasaan perempuan persoalan piala piala dunia picnic pilih kasih private puasa public public phone rangkuman raya restoran reunions rumah atok saba sabtu saje-saje sakit salam ramadhan sama SB sebulan sedap sedih segmen selesai semalam sembang seminggu sesak seterika share shift sial sibuk simple site Site Visit Soalan Space speaking subang sukan sungai sungai buloh suprise susah cari syukur tag tahun baru Taman Tanah rata tapak kasut teh tarik teraniaya Terima kasih tgv thomas cup tidak sangka tidur timbal balik tips tmp trouble is a friend tv Tv3 Twilight ucapan Ular update UTM wayang wedding wish world cup WPCM yuna z