Geng-Geng

Saturday, May 7, 2011

Gosip sabtu

Salam caeria pada semua kawan-kawan, hari ni hari sabtu, 7 Mei 2011 ...haha dah macam tulis berita lak kan. Hari ini aku kena bekerja, bukan paksaan tapi atas kerelaan hati je. Nak siapkan kerja-kerja yang bertimbun yang tak sempat nak dihabiskan minggu lepas. Biasalah dibawah pemerintahan baru mestilah banyak kerja dan aliran kerja pun dah berubah. Peranan aku dalam pejabat ini pun dah berubah dengan amat dasyat. Tapi tak pa, aku ikutkan je dan aku amek sebagai cabaran dan proses pembelajaran aku. Tak rugi pun sebenarnya.

So kalau ada yang bekerja, jom sama-sama tingkatkan ekonomi keke merepek. Selamat bekerja semua.

8 comments:

Rozuan Ismail said...

mana gosipnya?

Dim Benihana said...

eh xda ye?? kekeringan idea la...

harrazdani said...

bersama kite tingkatkan ekonomi negara....

nabihancakap said...

aan pula ada kelas ganti. Fuyooo!!

belogkiter said...

emm.. bestnya cuti.. rugi nya yang kena kerja.. hehe

Dim Benihana said...

@harrazdani
yup, setuju tu, sape juga yg untung kalo ekonomi negara meningkat, kita juga..

Dim Benihana said...

@aan
sama-sama la kita ye...

Dim Benihana said...

@belogkiter
keke sengaja je kan...

Labels

1 2 2009 2010 25 3 82 Vads AFF Suzuki ahad airasia AIz AJL 25 akhirnya Ana antara atas Audit AutoCad Ayoub badminton badmood Ballon d'or bapa baru bas bawah belajar Ben Ashaari bengang berbuka beza birthday blog blogger survey bloglist Blogwalking bola Bola sepak Brem Mall bulatan buli busuk Cameron Highland cemburu cerita Chelsea Cikgu contest cukai cuti cuti raya cuti-cuti Daddy dasyat dia dim dim.sekolah dinner diri sendiri Disember drive driving dslr dulu-dulu edit gambar esok every part of me facebook fakta family farisan friend futsal GA gambar gegar blog haji Hannah Montana Hari Ayah Hari ini Hari raya hilang hitea hujan lebat induksi intiview Ipoh Islam isnin jalan-jalan jam jem Jkr jumaat jumie Jusco kalumpang kanak kapal terbang kawan kawan baik kebakaran kejadian kena kenduri Kepong Kereta Kerja keyboard khamis KL komen korban kursus lapar Latihan Layang-layang lelaki lenka lentang lepak letih lipas luahan luahan hati lucu mahal Main makan makan-makan malam Malaysia mangkuk tingkat marah masalah masjid melaka memandu membazir menang menyampah merdeka Messi mexico Miley Cyrus mimpi MissFyda moody MRR2 nasihat nightmare nolstalgia noltalgia ofis pages panjang papa party pasar malam PD penat pencuri pendapat pengalaman pengorbanan perasaan perempuan persoalan piala piala dunia picnic pilih kasih private puasa public public phone rangkuman raya restoran reunions rumah atok saba sabtu saje-saje sakit salam ramadhan sama SB sebulan sedap sedih segmen selesai semalam sembang seminggu sesak seterika share shift sial sibuk simple site Site Visit Soalan Space speaking subang sukan sungai sungai buloh suprise susah cari syukur tag tahun baru Taman Tanah rata tapak kasut teh tarik teraniaya Terima kasih tgv thomas cup tidak sangka tidur timbal balik tips tmp trouble is a friend tv Tv3 Twilight ucapan Ular update UTM wayang wedding wish world cup WPCM yuna z