Geng-Geng

Monday, May 16, 2011

Sekitar Gathering SB...

Seperti yang aku cakap semalam, Klik Sini, aku terjoin satu lagi gathering sahabat blogger. Semalam tak sempat nak 'kidnap' gambar dari geng-geng lain, so rini atas bantuan beberapa blogger, aku dapat kidnap gambar....
 Pic atas kredit pada Amer dari blog kopiolaici.blogspot.com

 Pic ni kredit pada blogger dari blog aishawhatever.blogspot.com.


Pic atas kredit pada Amer dari blog kopiolaici.blogspot.com. Bengang sikit gambar ni, asal muka aku tak nampak, nampak perut je, adehh perli ke apa ni???

Btw korang semua memang sporting. Thanks pada yang sudi join dan menganjur. Kalau ada lagi buat la, kalau xda hal, memang aku akan join. Ok lah nak pergi terjah blogger blogger lain, nak carik gambar ribu-ribu yang semalam tu.

9 comments:

fierapirot said...

memang best gathering semalam...=) thanks bro hantar fiera balik semalam..=)

Dim Benihana said...

@fierapirot
memang best pun, hantar balik?? silap orang la, tu yg sorang lagi..

Syuxer said...

wau bestnya dapat kenal blogger2 lain dengan lebih rapat..

anyway saya tag bro..heheh

http://syuxermelankolia.blogspot.com/2011/05/surat-berantai-sesama-blogger.html

~Kirin Selama Perak~ said...

untungla dapat pergi.
aku tak pegi pon~

Rozuan Ismail said...

asyik muka kayif dengan tongkat die je.

HeziqaMushadadLee said...

pergh!thanks bro hantar sampai ktm kepong,walaupun salah naek train =.=

Dim Benihana said...

~ksp
Ko xpg ke? Patutla xnampk ko smlm...

Dim Benihana said...

~Rozuan ISmail
Blh jd trademark..keke

Dim Benihana said...

~HeziqaMushadaLee
hmmm rasanya salah orang ni, xpa tolong jawabkan, thanks ye..

Labels

1 2 2009 2010 25 3 82 Vads AFF Suzuki ahad airasia AIz AJL 25 akhirnya Ana antara atas Audit AutoCad Ayoub badminton badmood Ballon d'or bapa baru bas bawah belajar Ben Ashaari bengang berbuka beza birthday blog blogger survey bloglist Blogwalking bola Bola sepak Brem Mall bulatan buli busuk Cameron Highland cemburu cerita Chelsea Cikgu contest cukai cuti cuti raya cuti-cuti Daddy dasyat dia dim dim.sekolah dinner diri sendiri Disember drive driving dslr dulu-dulu edit gambar esok every part of me facebook fakta family farisan friend futsal GA gambar gegar blog haji Hannah Montana Hari Ayah Hari ini Hari raya hilang hitea hujan lebat induksi intiview Ipoh Islam isnin jalan-jalan jam jem Jkr jumaat jumie Jusco kalumpang kanak kapal terbang kawan kawan baik kebakaran kejadian kena kenduri Kepong Kereta Kerja keyboard khamis KL komen korban kursus lapar Latihan Layang-layang lelaki lenka lentang lepak letih lipas luahan luahan hati lucu mahal Main makan makan-makan malam Malaysia mangkuk tingkat marah masalah masjid melaka memandu membazir menang menyampah merdeka Messi mexico Miley Cyrus mimpi MissFyda moody MRR2 nasihat nightmare nolstalgia noltalgia ofis pages panjang papa party pasar malam PD penat pencuri pendapat pengalaman pengorbanan perasaan perempuan persoalan piala piala dunia picnic pilih kasih private puasa public public phone rangkuman raya restoran reunions rumah atok saba sabtu saje-saje sakit salam ramadhan sama SB sebulan sedap sedih segmen selesai semalam sembang seminggu sesak seterika share shift sial sibuk simple site Site Visit Soalan Space speaking subang sukan sungai sungai buloh suprise susah cari syukur tag tahun baru Taman Tanah rata tapak kasut teh tarik teraniaya Terima kasih tgv thomas cup tidak sangka tidur timbal balik tips tmp trouble is a friend tv Tv3 Twilight ucapan Ular update UTM wayang wedding wish world cup WPCM yuna z