Geng-Geng

Monday, May 30, 2011

Review | Kirin Selama Perak

Segmen anjuran Abg KSP. Saje aku join, dia nak amek 20 terawal je. Aku tak kisah, kalau ada rezeki, ada la tu nanti.


Kenapa?? sebab Abg KSP buat segmen review, so aku kenalah join..boleh KSP?? Ok sebetulnya aku memang suka direview terutama oleh blogger retiss macam KSP.


PS : KSP gud luck untuk final exam ko nanti.

6 comments:

~Kirin Selama Perak~ said...

thanks foe da wish dan menjadi orang pertama.
:D

zacky ~786~ said...

cm menarik jerr

Dim Benihana said...

~KSP
sama-sama, yes jadik orang pertama

Dim Benihana said...

~zack~786~
memang menarik, jomla join...lmbt kang rugi

Syakir Rahman said...

tahniah...makin femes la blog ko pasni...hu3...

Dim Benihana said...

~Syakir Rahman
adehh femes ke?? xda kot, blog picisan je kot ni...keke

Labels

1 2 2009 2010 25 3 82 Vads AFF Suzuki ahad airasia AIz AJL 25 akhirnya Ana antara atas Audit AutoCad Ayoub badminton badmood Ballon d'or bapa baru bas bawah belajar Ben Ashaari bengang berbuka beza birthday blog blogger survey bloglist Blogwalking bola Bola sepak Brem Mall bulatan buli busuk Cameron Highland cemburu cerita Chelsea Cikgu contest cukai cuti cuti raya cuti-cuti Daddy dasyat dia dim dim.sekolah dinner diri sendiri Disember drive driving dslr dulu-dulu edit gambar esok every part of me facebook fakta family farisan friend futsal GA gambar gegar blog haji Hannah Montana Hari Ayah Hari ini Hari raya hilang hitea hujan lebat induksi intiview Ipoh Islam isnin jalan-jalan jam jem Jkr jumaat jumie Jusco kalumpang kanak kapal terbang kawan kawan baik kebakaran kejadian kena kenduri Kepong Kereta Kerja keyboard khamis KL komen korban kursus lapar Latihan Layang-layang lelaki lenka lentang lepak letih lipas luahan luahan hati lucu mahal Main makan makan-makan malam Malaysia mangkuk tingkat marah masalah masjid melaka memandu membazir menang menyampah merdeka Messi mexico Miley Cyrus mimpi MissFyda moody MRR2 nasihat nightmare nolstalgia noltalgia ofis pages panjang papa party pasar malam PD penat pencuri pendapat pengalaman pengorbanan perasaan perempuan persoalan piala piala dunia picnic pilih kasih private puasa public public phone rangkuman raya restoran reunions rumah atok saba sabtu saje-saje sakit salam ramadhan sama SB sebulan sedap sedih segmen selesai semalam sembang seminggu sesak seterika share shift sial sibuk simple site Site Visit Soalan Space speaking subang sukan sungai sungai buloh suprise susah cari syukur tag tahun baru Taman Tanah rata tapak kasut teh tarik teraniaya Terima kasih tgv thomas cup tidak sangka tidur timbal balik tips tmp trouble is a friend tv Tv3 Twilight ucapan Ular update UTM wayang wedding wish world cup WPCM yuna z