Geng-Geng

Thursday, May 26, 2011

Entry pagi buta & RON95

Hari aku bangun awal lagi sebab semalam aku tidur awal. Boleh dikatakan yang terawal dalam minggu ni. Lepas habis je cerita Nora Elena, aku terus stanby untuk tido. Sampaikan bapa aku nak belanja makan pun aku terlepas, tapi tak tau semalam jadi ke tak. Aku masuk ofis awal gila dengan harapan untuk menyiapkan kerja-kerja yang sepatutnya dengan mood yang amat baik. Then tetiba, aku dapat massage dari orang yang paling rapat dalam hidup aku, mungkin bagi aku ianya not a good story, terus rasa macam tak ada mood sangat tapi hidup tetap kena teruskan, kerja tetap kena siapkan. Harap-harap apa yang dikatakan hanyalah rekaan semata. Kembali pada entry asal, rini aku pakai baju batik kuning...haha. Sebelum ni aku malu-malu nak pakai baju kaler kuning ni. Yela kontra sangat, dah la aku ni gelap 'sikit', kang nampak sangat perbezaannya. haha 
 
Semalam aku ada dengar berita baik yang minyak Ron95 akan kekal harganya. Baru planning nak pergi kerja menggunakan kenderaan awam or beralih kepada naik motor je sebelum. Semalam baru dengar-dengar je, pagi ni aku baca surat khabar, lega rasanya sebab dah di kunfumkan. Buat masa sekarang ni, still boleh gagah untuk memandu ke pejabat. Untuk masa-masa akan datang, kita tengok dulu macam na. Harap-harap akan berlaku benda-benda baik lagi. Jom sama-sama kita doakan ye.

13 comments:

SyahNas80 @ Nana said...

wah cantik kaler baju tu hehe..anyway apa2 pun kene standby juga..mana ar tau tibe2 ke harga minyak naik hehe..

alhamdulillah ar skrg tak naik lagi..jgn hangat2 taik itik plak..nanti ada plak tibe2 terpaksa diNAik kan.. memang naik angin ar rakyat haha

Syuxer said...

alhamdulillah...buat masa ni kerajaan dengar seruan rakyat..lepas PRU..alamak cam biasa..selaras selaras

syaEYRA said...

macam baju YB dim ;)



hidop YB DIM!

Anonymous said...

jge2.. blog ini tlh d ketahui dan bakal diterjah oleh boss anda.. watchout beb!!

budaktingkat15

Dim Benihana said...

~kak Nana
cantik ke? rs mcm pelik je ni..harap yang terbaik la untuk kita semua, kalo naik tak pa asalkan gaji pun naik.

Dim Benihana said...

~Syuxer
itulah dia, kita sama-sama doakan moga2 yang terbaik untuk kita semua...

Dim Benihana said...

~syaEYRA
wah ko pekena aku ke ni?? perli ye

Dim Benihana said...

~ Budak tingkat 15
alamak, tp rsnya dia ok kot, tengok senyap je mengadap pc tu, mesti tgh baca tu..kek

bunga said...

buat masa sekarang..Alhamdulillah..

geng 15, kanan said...

*Dim*
Ron 95 xnaik bkn berita, tp berita biasa.. kalu berita baik Ron95 turun, tus baru baik... huhuhu

Dim Benihana said...

~bunga
tulah, kita teruskan berdoa untuk yang lebih baik

Dim Benihana said...

~geng15
kira baiklah tu...

Rozuan Ismail said...

muahaha.layan gak citer nora leena tuh.sudah terjawab siapa budak tingkat 15 =)

Labels

1 2 2009 2010 25 3 82 Vads AFF Suzuki ahad airasia AIz AJL 25 akhirnya Ana antara atas Audit AutoCad Ayoub badminton badmood Ballon d'or bapa baru bas bawah belajar Ben Ashaari bengang berbuka beza birthday blog blogger survey bloglist Blogwalking bola Bola sepak Brem Mall bulatan buli busuk Cameron Highland cemburu cerita Chelsea Cikgu contest cukai cuti cuti raya cuti-cuti Daddy dasyat dia dim dim.sekolah dinner diri sendiri Disember drive driving dslr dulu-dulu edit gambar esok every part of me facebook fakta family farisan friend futsal GA gambar gegar blog haji Hannah Montana Hari Ayah Hari ini Hari raya hilang hitea hujan lebat induksi intiview Ipoh Islam isnin jalan-jalan jam jem Jkr jumaat jumie Jusco kalumpang kanak kapal terbang kawan kawan baik kebakaran kejadian kena kenduri Kepong Kereta Kerja keyboard khamis KL komen korban kursus lapar Latihan Layang-layang lelaki lenka lentang lepak letih lipas luahan luahan hati lucu mahal Main makan makan-makan malam Malaysia mangkuk tingkat marah masalah masjid melaka memandu membazir menang menyampah merdeka Messi mexico Miley Cyrus mimpi MissFyda moody MRR2 nasihat nightmare nolstalgia noltalgia ofis pages panjang papa party pasar malam PD penat pencuri pendapat pengalaman pengorbanan perasaan perempuan persoalan piala piala dunia picnic pilih kasih private puasa public public phone rangkuman raya restoran reunions rumah atok saba sabtu saje-saje sakit salam ramadhan sama SB sebulan sedap sedih segmen selesai semalam sembang seminggu sesak seterika share shift sial sibuk simple site Site Visit Soalan Space speaking subang sukan sungai sungai buloh suprise susah cari syukur tag tahun baru Taman Tanah rata tapak kasut teh tarik teraniaya Terima kasih tgv thomas cup tidak sangka tidur timbal balik tips tmp trouble is a friend tv Tv3 Twilight ucapan Ular update UTM wayang wedding wish world cup WPCM yuna z