Geng-Geng

Wednesday, May 4, 2011

Kenapa aku join segmen

Segmen, kontez memang tak dapat nak lari dari dunia blog ni. Ramai je yang menjadi penganjur-penganjurnya. Bagi aku memang tak rugi nak join sebab selain menambah kenalan, boleh jugak naikkan nama blog. Bagi penganjur-penganjur segmen dan kuiz dan segalanya, aku bagi tabik spring Sebab apa?/ ingat senang ke nak uruskan semua tu, memang kena bagi full komitmen.

Kenapa aku join segmen?? nak kenalkan nama blog, mungkin tapi aku lebih berminat dengan memberi sokongan pada yang menganjurkannya. Sengaja nak memeriahkan suasana sambil-sambil boleh kenal dengan empunya blog. Contohnya, aku kenal dengan bro_monday melalui segmen, seingat aku. Bila berjumpa di Alam nyata, memang seronok sampaikan aku nak amek exam JPA pun dia boleh tolong tunjukkan tempatnya.

Cuma aku nak mintak maaf pada yang menganjur jika aku kekadang tak dapat nak bagi komitmen sikit jika ada sambungan dari segmen atau kontez yang dianjurkan. Biasalah disebabkan kesibukan yang dasat. Alasan lagi. Aku tak mau la ada yang kata aku ni join sebab nak tumpang femes ke apa.

http://islandofdim2.blogspot.com/

6 comments:

pwincess Lov3y dOv3y said...

yea betul tu...nk tambah kenalan la dikatekan..disamping kot2 dapat mng hadiah kaa...kan best gitu..

ahsfantasy24 said...

join segmen ni so cool la..
stg best, byak klebihan ^^,

gaung said...

salam..berjalan jalan dari blog ben.lambat sehari pom tak pe la kan.ikot segmen la kami jadi org k2 292 dalm blog dim..
pakat tekan BE baru kami..
ENTRY TERBARU: FREE THE WORDS, nuffnang bagi BE yang Ke-11 2011

Dim Benihana said...

@pld
sambil menyelam minum air kan..

Dim Benihana said...

@ahfantasy24
memang bayk kelebihan..

Dim Benihana said...

@gaung
thanks gaung sebab sudi follow..

Labels

1 2 2009 2010 25 3 82 Vads AFF Suzuki ahad airasia AIz AJL 25 akhirnya Ana antara atas Audit AutoCad Ayoub badminton badmood Ballon d'or bapa baru bas bawah belajar Ben Ashaari bengang berbuka beza birthday blog blogger survey bloglist Blogwalking bola Bola sepak Brem Mall bulatan buli busuk Cameron Highland cemburu cerita Chelsea Cikgu contest cukai cuti cuti raya cuti-cuti Daddy dasyat dia dim dim.sekolah dinner diri sendiri Disember drive driving dslr dulu-dulu edit gambar esok every part of me facebook fakta family farisan friend futsal GA gambar gegar blog haji Hannah Montana Hari Ayah Hari ini Hari raya hilang hitea hujan lebat induksi intiview Ipoh Islam isnin jalan-jalan jam jem Jkr jumaat jumie Jusco kalumpang kanak kapal terbang kawan kawan baik kebakaran kejadian kena kenduri Kepong Kereta Kerja keyboard khamis KL komen korban kursus lapar Latihan Layang-layang lelaki lenka lentang lepak letih lipas luahan luahan hati lucu mahal Main makan makan-makan malam Malaysia mangkuk tingkat marah masalah masjid melaka memandu membazir menang menyampah merdeka Messi mexico Miley Cyrus mimpi MissFyda moody MRR2 nasihat nightmare nolstalgia noltalgia ofis pages panjang papa party pasar malam PD penat pencuri pendapat pengalaman pengorbanan perasaan perempuan persoalan piala piala dunia picnic pilih kasih private puasa public public phone rangkuman raya restoran reunions rumah atok saba sabtu saje-saje sakit salam ramadhan sama SB sebulan sedap sedih segmen selesai semalam sembang seminggu sesak seterika share shift sial sibuk simple site Site Visit Soalan Space speaking subang sukan sungai sungai buloh suprise susah cari syukur tag tahun baru Taman Tanah rata tapak kasut teh tarik teraniaya Terima kasih tgv thomas cup tidak sangka tidur timbal balik tips tmp trouble is a friend tv Tv3 Twilight ucapan Ular update UTM wayang wedding wish world cup WPCM yuna z