Geng-Geng

Wednesday, May 11, 2011

Terjah blog bertuah

Entri pertama aku untuk hari ini aku akan review blog yang bertuah. Aik bukan sebab aku ni dah bagus or pape, tapi sekali lagi untuk satu tujuan, berterima kasih pada blogger yang akan diceritakan dibawah ni. Apa sebab aku pilih dia dan bukan orang lain. Hah meh aku ceritakan, sebenarnya, dia ialah follower ke-2 untuk bloglist aku. Tak percaya, meh tengok gambar kat bawah ni.

 Pic ni aku print skrin dari bloglist aku. http://islandofdim2.blogspot.com/ . Tanpa buang masa, kita terjah blog beliau yang aku maksudkan, pic bawah ni gambaer header beliau.


Cantik tak tuan empunya header ni . Inilah header blog yang aku maksudkan. Nak terjah blog beliau, klik je header kat atas tu, tak pun klik SINI. Kaler pink gitu blog dia. Kalau ikutkan warna, nampak lembut je kan.Cantik je blog beliau ni. Tak mo la kata lebih-lebih, korang terjah lah sendiri.

Untuk menghangatkan lagi, meh tengok sikit petikan entri dari blog beliau..................

"menjadi seksaan bagiku karena terpaksa berpuasa menahan diri daripada berblogging berfacebooking bertwittering tp super ring tetap aku mkn pd waktu itu........."bacaan seterusnya klik SINI.

 Akhir dari aku, thanks ye Ain d cutest.....

1 comment:

Labels

1 2 2009 2010 25 3 82 Vads AFF Suzuki ahad airasia AIz AJL 25 akhirnya Ana antara atas Audit AutoCad Ayoub badminton badmood Ballon d'or bapa baru bas bawah belajar Ben Ashaari bengang berbuka beza birthday blog blogger survey bloglist Blogwalking bola Bola sepak Brem Mall bulatan buli busuk Cameron Highland cemburu cerita Chelsea Cikgu contest cukai cuti cuti raya cuti-cuti Daddy dasyat dia dim dim.sekolah dinner diri sendiri Disember drive driving dslr dulu-dulu edit gambar esok every part of me facebook fakta family farisan friend futsal GA gambar gegar blog haji Hannah Montana Hari Ayah Hari ini Hari raya hilang hitea hujan lebat induksi intiview Ipoh Islam isnin jalan-jalan jam jem Jkr jumaat jumie Jusco kalumpang kanak kapal terbang kawan kawan baik kebakaran kejadian kena kenduri Kepong Kereta Kerja keyboard khamis KL komen korban kursus lapar Latihan Layang-layang lelaki lenka lentang lepak letih lipas luahan luahan hati lucu mahal Main makan makan-makan malam Malaysia mangkuk tingkat marah masalah masjid melaka memandu membazir menang menyampah merdeka Messi mexico Miley Cyrus mimpi MissFyda moody MRR2 nasihat nightmare nolstalgia noltalgia ofis pages panjang papa party pasar malam PD penat pencuri pendapat pengalaman pengorbanan perasaan perempuan persoalan piala piala dunia picnic pilih kasih private puasa public public phone rangkuman raya restoran reunions rumah atok saba sabtu saje-saje sakit salam ramadhan sama SB sebulan sedap sedih segmen selesai semalam sembang seminggu sesak seterika share shift sial sibuk simple site Site Visit Soalan Space speaking subang sukan sungai sungai buloh suprise susah cari syukur tag tahun baru Taman Tanah rata tapak kasut teh tarik teraniaya Terima kasih tgv thomas cup tidak sangka tidur timbal balik tips tmp trouble is a friend tv Tv3 Twilight ucapan Ular update UTM wayang wedding wish world cup WPCM yuna z