Geng-Geng

Tuesday, May 31, 2011

Kejadian di LCCT

Pagi ni aku sarapan di LCCT sebelum memulakan tugas. Dasyat tak aku, korang mest ingat yang aku ni kayakan? Memang tak la, kayap tu ada la, harap korang semua doakan aku kaya cepat ye, amin. Tak pun korang ingat aku ni pramugara kan? Mentang mentang aku hensem. Apa korang ingat pramugara je ke yang hensem, orang keja gomen pun hensem tau. Tak caya? Korang tengok aku, hensemkan, aku keja gomen je kot. Dah setanding dengan pramugara2 kat airport ni.

Kenapa aku ada kat airport ni? Buat apa je kat sini? Sebenarnya aku menjalankan tanggungjawab aku sebagai seorang anak. Wah anak solehah gitu. Aku hantar mak aku, dia nak balik kampung. Ntahla ada kenduri kot kat sana. Tadi aku cabut kejap dari ofis, nampak tak antara kelebihan keja gomen ni. Bos jangan marah ye, kejap je saya kuar ni, jap lagi saya belikan nasi lemak dr sini, sedap woo.

Sebut pasal makanan, aku makan kat taste of asia. Punya la ramai org. Nak kata sedap tu, boleh la tahan. Tapi ayam dia rasa macam istant je pastu mahalnya. Keke sori ye Lcct. Ok nak g cek in. Bbye ye.
Published with Blogger-droid v1.6.9

17 comments:

ejulz said...

haha.. memang solehah..

belogkiter said...

makan ayam import ke

solomolo said...

makanan kat LCCT memang mahal...
ari tu ingat nak makan KFC seblum berlepas ke Bali..
sekali tengok untuk snack plate RM 17++...
masa tu dah pilih seat...
terus blah...

AdyBudika said...

ko lebeh ensem dari pramugara.. sekian

Rozuan Ismail said...

pergh.mahal gila nasi lemak dia.dekat 10 ringgit satu pinggan.kalau wan,sanggup berlapar makan kedai mamak.

Dim Benihana said...

~ejulz
aii perli ke apa tu? keke

Dim Benihana said...

~brlogkiter
ayam n daging suma rasa mcm instant, spoil je mood pg2, dh la mahal.

Dim Benihana said...

~Solomolo
kena bawak bekal lepas ni..

Dim Benihana said...

~adybudika
yes cantiklah ady, tp ko jgn jatuh cinta lak ngan aku..keke

Dim Benihana said...

~Rozuan Ismail
td terlpes kedai lepas tu nk keja masa check in..terpaksa la..

bunga said...

mahalnyer..

sYafIk-wAy said...

wawawah , lain kali boleh belanje aku . tehoo

Dim Benihana said...

~bunga
seyes terkejut, nasi lemak je kot..

blackroses said...

ni cekik darah

Along Usop said...

makkk ooii!!!!

harge!!!

Dim Benihana said...

~blackroses
serius memang..sakit je hati..

Dim Benihana said...

~Along Usop
tulah kalo belanja orang lg bestkan..

Labels

1 2 2009 2010 25 3 82 Vads AFF Suzuki ahad airasia AIz AJL 25 akhirnya Ana antara atas Audit AutoCad Ayoub badminton badmood Ballon d'or bapa baru bas bawah belajar Ben Ashaari bengang berbuka beza birthday blog blogger survey bloglist Blogwalking bola Bola sepak Brem Mall bulatan buli busuk Cameron Highland cemburu cerita Chelsea Cikgu contest cukai cuti cuti raya cuti-cuti Daddy dasyat dia dim dim.sekolah dinner diri sendiri Disember drive driving dslr dulu-dulu edit gambar esok every part of me facebook fakta family farisan friend futsal GA gambar gegar blog haji Hannah Montana Hari Ayah Hari ini Hari raya hilang hitea hujan lebat induksi intiview Ipoh Islam isnin jalan-jalan jam jem Jkr jumaat jumie Jusco kalumpang kanak kapal terbang kawan kawan baik kebakaran kejadian kena kenduri Kepong Kereta Kerja keyboard khamis KL komen korban kursus lapar Latihan Layang-layang lelaki lenka lentang lepak letih lipas luahan luahan hati lucu mahal Main makan makan-makan malam Malaysia mangkuk tingkat marah masalah masjid melaka memandu membazir menang menyampah merdeka Messi mexico Miley Cyrus mimpi MissFyda moody MRR2 nasihat nightmare nolstalgia noltalgia ofis pages panjang papa party pasar malam PD penat pencuri pendapat pengalaman pengorbanan perasaan perempuan persoalan piala piala dunia picnic pilih kasih private puasa public public phone rangkuman raya restoran reunions rumah atok saba sabtu saje-saje sakit salam ramadhan sama SB sebulan sedap sedih segmen selesai semalam sembang seminggu sesak seterika share shift sial sibuk simple site Site Visit Soalan Space speaking subang sukan sungai sungai buloh suprise susah cari syukur tag tahun baru Taman Tanah rata tapak kasut teh tarik teraniaya Terima kasih tgv thomas cup tidak sangka tidur timbal balik tips tmp trouble is a friend tv Tv3 Twilight ucapan Ular update UTM wayang wedding wish world cup WPCM yuna z