Geng-Geng

Monday, May 16, 2011

Surat berantai sesama blogger

Aku di tag oleh blogger syuxer dari blog syuxermelankola.blogspot.com. Terima kasih sebab dia tag aku, ingat jugak dia pada blog picisan ni. tak apa untuk tidak membuang masa, aku jalankan apa yang di tag oleh beliau pada aku. Eh sebelum tu, aku terangkan sikit macam na nak join surat berantai ni, mula-mula aku sendiri tak faham macam na lak join ni, langsung tak ada pape info, selepas dibaca beberapa kali, baru aku faham. Slow sikit aku petang-petang ni, biasalah pentium 4, nak upgrade, modal tak ada.

5 Tarikh penting
~hari jadi diri sendiri
~ road tag mati
~  hari cuti umum
~  gaji masuk
~ tarikh drama juvana minggu depan

5 perkara dibuat semalam
~ join gathering SB
~ dok dpn tv kot2 masuk tv sampai tgh malam
~ blogwalking sampai tertido
~ basuh n sidai baju, seluar dan lain-lain
~ tido

5 perkara yang korang gembira
~ dapat selesaikan semua hutang
~ dapat beli pc yang superb
~ dapat tengok juvana
~ kena tag oleh blogger terutama syuxer
~ dapat buat entri ribu-ribu

5 sebab jawab soalan
~kena tag
~ support kawan-kawan
~suka-suka
~ sebab nak buat entri
~ sebab ...sebab

5 kena tag blogger

3 comments:

BRO_MONDAY said...

bro dim : wah!!!!!!!! ai kena tag!!! tengkiu ('',)

sya amran said...

nama kite pon ade yep?hehehe..wokeh..nnt aku jawab yerp.. ^o^

Dim Benihana said...

~kawan-kawan
ye selamat merajinkan diri ye..

Labels

1 2 2009 2010 25 3 82 Vads AFF Suzuki ahad airasia AIz AJL 25 akhirnya Ana antara atas Audit AutoCad Ayoub badminton badmood Ballon d'or bapa baru bas bawah belajar Ben Ashaari bengang berbuka beza birthday blog blogger survey bloglist Blogwalking bola Bola sepak Brem Mall bulatan buli busuk Cameron Highland cemburu cerita Chelsea Cikgu contest cukai cuti cuti raya cuti-cuti Daddy dasyat dia dim dim.sekolah dinner diri sendiri Disember drive driving dslr dulu-dulu edit gambar esok every part of me facebook fakta family farisan friend futsal GA gambar gegar blog haji Hannah Montana Hari Ayah Hari ini Hari raya hilang hitea hujan lebat induksi intiview Ipoh Islam isnin jalan-jalan jam jem Jkr jumaat jumie Jusco kalumpang kanak kapal terbang kawan kawan baik kebakaran kejadian kena kenduri Kepong Kereta Kerja keyboard khamis KL komen korban kursus lapar Latihan Layang-layang lelaki lenka lentang lepak letih lipas luahan luahan hati lucu mahal Main makan makan-makan malam Malaysia mangkuk tingkat marah masalah masjid melaka memandu membazir menang menyampah merdeka Messi mexico Miley Cyrus mimpi MissFyda moody MRR2 nasihat nightmare nolstalgia noltalgia ofis pages panjang papa party pasar malam PD penat pencuri pendapat pengalaman pengorbanan perasaan perempuan persoalan piala piala dunia picnic pilih kasih private puasa public public phone rangkuman raya restoran reunions rumah atok saba sabtu saje-saje sakit salam ramadhan sama SB sebulan sedap sedih segmen selesai semalam sembang seminggu sesak seterika share shift sial sibuk simple site Site Visit Soalan Space speaking subang sukan sungai sungai buloh suprise susah cari syukur tag tahun baru Taman Tanah rata tapak kasut teh tarik teraniaya Terima kasih tgv thomas cup tidak sangka tidur timbal balik tips tmp trouble is a friend tv Tv3 Twilight ucapan Ular update UTM wayang wedding wish world cup WPCM yuna z