Geng-Geng

Wednesday, May 4, 2011

Segmen Mesra Blogger Bersama Pembawa Wacana


Aku pilih "Aku Nak Jadi Kaya" ......sebab apa?? Jom tengok point-point kat bawah ni
- aku nak beli kereta sport dan rumah banglo
- nak belanja pembawa wancana makan besar
- nak kawen....nak ajak semua kawan-kawan blogger
- nak buat bisnes ternak binatang...rimau ke, singa ke, ikan paus ke..(aku tipu)
- nak buat satu laman sosial macam facebook..(angan2).
- banyak lagi....kanmg tulih semua esok pun xsiap

Tengok tu, dia kalau berangan memang sampai sudah pun tak habis-habis. Tapi tak salah kalau nak berangan sebab kejayaan semuanya berasal dari angan-angan. Kalau nak aku pilih jadi kaya or femes, baik aku jadi kaya dari femes. Kalao femes, mungkin akan jadi sibuk dan xdapat nak enjoy sepuas-puas hati. Kalo jadi kaya pulak, boleh enjoy puas-puas.(pendapat peribadi). Kalau dua-dua pun ok...haha perasaan tamak sudah datang, baik berenti. Ok PW siap sudah.

3 comments:

pwincess Lov3y dOv3y said...

betul tu..bek jadi kaya dari jadi famous..

Irma A.Wahid said...

kalu cmtu jgn lupe jmput saya ke majlis kawen awk..heheheh

BRO_MONDAY said...

bro dim : kaya, kaya, kaya....ai laik kaya...koh koh koh

Labels

1 2 2009 2010 25 3 82 Vads AFF Suzuki ahad airasia AIz AJL 25 akhirnya Ana antara atas Audit AutoCad Ayoub badminton badmood Ballon d'or bapa baru bas bawah belajar Ben Ashaari bengang berbuka beza birthday blog blogger survey bloglist Blogwalking bola Bola sepak Brem Mall bulatan buli busuk Cameron Highland cemburu cerita Chelsea Cikgu contest cukai cuti cuti raya cuti-cuti Daddy dasyat dia dim dim.sekolah dinner diri sendiri Disember drive driving dslr dulu-dulu edit gambar esok every part of me facebook fakta family farisan friend futsal GA gambar gegar blog haji Hannah Montana Hari Ayah Hari ini Hari raya hilang hitea hujan lebat induksi intiview Ipoh Islam isnin jalan-jalan jam jem Jkr jumaat jumie Jusco kalumpang kanak kapal terbang kawan kawan baik kebakaran kejadian kena kenduri Kepong Kereta Kerja keyboard khamis KL komen korban kursus lapar Latihan Layang-layang lelaki lenka lentang lepak letih lipas luahan luahan hati lucu mahal Main makan makan-makan malam Malaysia mangkuk tingkat marah masalah masjid melaka memandu membazir menang menyampah merdeka Messi mexico Miley Cyrus mimpi MissFyda moody MRR2 nasihat nightmare nolstalgia noltalgia ofis pages panjang papa party pasar malam PD penat pencuri pendapat pengalaman pengorbanan perasaan perempuan persoalan piala piala dunia picnic pilih kasih private puasa public public phone rangkuman raya restoran reunions rumah atok saba sabtu saje-saje sakit salam ramadhan sama SB sebulan sedap sedih segmen selesai semalam sembang seminggu sesak seterika share shift sial sibuk simple site Site Visit Soalan Space speaking subang sukan sungai sungai buloh suprise susah cari syukur tag tahun baru Taman Tanah rata tapak kasut teh tarik teraniaya Terima kasih tgv thomas cup tidak sangka tidur timbal balik tips tmp trouble is a friend tv Tv3 Twilight ucapan Ular update UTM wayang wedding wish world cup WPCM yuna z