Geng-Geng

Tuesday, May 31, 2011

Terjawab sudah.

Malam ni macam biasa aku on je blog terus terjah orang-orang yang ada tinggalkan komen. Kalau tak ada pun, aku baca blog sendiri je, keke. Selalunya aku akan jalan jalan kat blog kawan-kawan semua lepas aku update blog, tapi kalau tak ada idea, aku akan terus ke blog kawan-kawan. Pehh susahnya ayat ni untuk difahami. Tak apalah korang buat buatlah faham sudah.

Kembali pada tajuk asal, dah macam suspen je kan. Ok mehh sini aku ceritakan. Tadi masa kay ofis, aku ada perbincangan sikit dengan bos tingkat 15, then lepas habis semua tu, aku tersedar dan tertahu satu perkara. Seorang kawan yang memang aku kenal gtau satu benda yang memang memeranjatkan. Korang ingat tak entri aku sebelum ni mengenai entri pagi buta & Ron 95. Ada seorang yang komen tapi tak ada idea. Yang ada cuma dia tinggalkan nama sebagai budak tingkat 15. Akhirnya aku tau dah siapa dia sebenarnya.
 Korang nak tau ke?? Dia sebenarnya kawan blogger aku. Ni blog DIA. Dulu ada aku cerita pasal dia. Tak apa meh aku ceritakan sikit ye. Beliau ni antara cikgu aku masa mula-mula berblog dulu. Banyak jugak yang dia ajar dan beri tunjuk ajar. Dulu masa nak register nuffnang pun aku takut, sampaikan dia buat satu entry untuk aku rujuk. Terima kasih.

Ada aku tanya dia kenapa tak login blog untuk komen. Dengan selamba je dia kata, malas nak login. Tak apalah, janji nak jugak dia baca entry kat blog aku ni. Walaupun blog aku ni bukan blog retis or pape pun. Sebut pasal retis ni kan, aku belajar ayat ni bila aku join gath sahabat blogger. Diorang semua memang gila la. Memang best. keke. So lepas ni sape belum join, jomla try join skali dua, mesti akan gembira, selain tu boleh jugak tambah kawan dan korek rahsia kejyaan diorang semua.Ok sekian dari aku, blog islandofdim.blogspot.com.

3 comments:

Rozuan Ismail said...

terjah jangan tak terjah.rupanya kawan lama =)

::blog anak jawer:: said...

tu la..dunia blog ni tak besar mne..pusing2 jumpe gak kn

Anonymous said...

entry hadiah untuk ibu pn de budaktingkat15 komen kan?? hihiiii.. bkn ofis je tingkat15. rumah pn tingkat15. kire setia habisla dgn tingkat15 ni.. kami akan berusaha dgn kuat utk tarik anda ke tingkat15 dlm mase terdekat ni.. peace!!!

budaktingkat15malaslogin :D

Labels

1 2 2009 2010 25 3 82 Vads AFF Suzuki ahad airasia AIz AJL 25 akhirnya Ana antara atas Audit AutoCad Ayoub badminton badmood Ballon d'or bapa baru bas bawah belajar Ben Ashaari bengang berbuka beza birthday blog blogger survey bloglist Blogwalking bola Bola sepak Brem Mall bulatan buli busuk Cameron Highland cemburu cerita Chelsea Cikgu contest cukai cuti cuti raya cuti-cuti Daddy dasyat dia dim dim.sekolah dinner diri sendiri Disember drive driving dslr dulu-dulu edit gambar esok every part of me facebook fakta family farisan friend futsal GA gambar gegar blog haji Hannah Montana Hari Ayah Hari ini Hari raya hilang hitea hujan lebat induksi intiview Ipoh Islam isnin jalan-jalan jam jem Jkr jumaat jumie Jusco kalumpang kanak kapal terbang kawan kawan baik kebakaran kejadian kena kenduri Kepong Kereta Kerja keyboard khamis KL komen korban kursus lapar Latihan Layang-layang lelaki lenka lentang lepak letih lipas luahan luahan hati lucu mahal Main makan makan-makan malam Malaysia mangkuk tingkat marah masalah masjid melaka memandu membazir menang menyampah merdeka Messi mexico Miley Cyrus mimpi MissFyda moody MRR2 nasihat nightmare nolstalgia noltalgia ofis pages panjang papa party pasar malam PD penat pencuri pendapat pengalaman pengorbanan perasaan perempuan persoalan piala piala dunia picnic pilih kasih private puasa public public phone rangkuman raya restoran reunions rumah atok saba sabtu saje-saje sakit salam ramadhan sama SB sebulan sedap sedih segmen selesai semalam sembang seminggu sesak seterika share shift sial sibuk simple site Site Visit Soalan Space speaking subang sukan sungai sungai buloh suprise susah cari syukur tag tahun baru Taman Tanah rata tapak kasut teh tarik teraniaya Terima kasih tgv thomas cup tidak sangka tidur timbal balik tips tmp trouble is a friend tv Tv3 Twilight ucapan Ular update UTM wayang wedding wish world cup WPCM yuna z