Geng-Geng

Wednesday, May 4, 2011

Hujan lebat pagi tadi

Hari ni hujan turun dengan jayanya. Hasilnya aku terbangun lambat sebab sedap tido. Sedar-sedar je dah terlambat, apa lagi secara express la menyiapkan diri. Dah la lambat, alarm kereta lak buat hal, tak boleh nak bukak, lepas tu tertekan alarm bunyi lak. Memang memekak la kejap, lama juag dia berbunyi, nasib tetiba dia ok. Kalau tak mahu aku amek emergency leave. 

Wah panjangnya intro. Sebenarnya pagi ini aku semangat sebab barcelona dah menang. Memang game pagi tadi cantik betul. Kalo banyak lagi jaringan mesti semat gila. Aku sebenarnya memang minat dua-dua team tu, diorang main memang cantik, tapi real madrid aku kurang sikit sebab mereka macam sombong. Alamak sori ye peminat-peminat real madrid. Ini cuma pendapat peribadi. Mungkin sebab banyak sangat star dalam tu kot, semua pun nak tunjuk skill. 
Lagi satu, awal pagi esok penentuan diantara Man U dan Schake 04 (betul ke ejaan tu). Aku harap sangat Man U kalah. Sebab apa?? biarlah aku je yang tau. Lagipun tak kan Man U nak kalah lagi kot kat final, kekeke. Sori peminat Man U. Pape pun kita tunggu pagi nanti. Kalo ikut dalam kertas, memang Man U feveret, tapi bola kan bulat, pape pun boleh jadi. Kalo dia empat segi, mungkin kena ikut yang dalam kertas. keke

Pape pun, kepada yang bekerja, selamat bekerja. Yang tengah cuti, selamat bercuti dan yang tengah belajar, selamat belajar betul-betul ye.

2 comments:

pwincess Lov3y dOv3y said...

muahahaha....eh2 jap...jap....cpt2 berciap nie mean tak mnd la nie ea???ahaak..

Dim Benihana said...

@pld
alamak kantoi pulak..mandi kerbau je..keke

Labels

1 2 2009 2010 25 3 82 Vads AFF Suzuki ahad airasia AIz AJL 25 akhirnya Ana antara atas Audit AutoCad Ayoub badminton badmood Ballon d'or bapa baru bas bawah belajar Ben Ashaari bengang berbuka beza birthday blog blogger survey bloglist Blogwalking bola Bola sepak Brem Mall bulatan buli busuk Cameron Highland cemburu cerita Chelsea Cikgu contest cukai cuti cuti raya cuti-cuti Daddy dasyat dia dim dim.sekolah dinner diri sendiri Disember drive driving dslr dulu-dulu edit gambar esok every part of me facebook fakta family farisan friend futsal GA gambar gegar blog haji Hannah Montana Hari Ayah Hari ini Hari raya hilang hitea hujan lebat induksi intiview Ipoh Islam isnin jalan-jalan jam jem Jkr jumaat jumie Jusco kalumpang kanak kapal terbang kawan kawan baik kebakaran kejadian kena kenduri Kepong Kereta Kerja keyboard khamis KL komen korban kursus lapar Latihan Layang-layang lelaki lenka lentang lepak letih lipas luahan luahan hati lucu mahal Main makan makan-makan malam Malaysia mangkuk tingkat marah masalah masjid melaka memandu membazir menang menyampah merdeka Messi mexico Miley Cyrus mimpi MissFyda moody MRR2 nasihat nightmare nolstalgia noltalgia ofis pages panjang papa party pasar malam PD penat pencuri pendapat pengalaman pengorbanan perasaan perempuan persoalan piala piala dunia picnic pilih kasih private puasa public public phone rangkuman raya restoran reunions rumah atok saba sabtu saje-saje sakit salam ramadhan sama SB sebulan sedap sedih segmen selesai semalam sembang seminggu sesak seterika share shift sial sibuk simple site Site Visit Soalan Space speaking subang sukan sungai sungai buloh suprise susah cari syukur tag tahun baru Taman Tanah rata tapak kasut teh tarik teraniaya Terima kasih tgv thomas cup tidak sangka tidur timbal balik tips tmp trouble is a friend tv Tv3 Twilight ucapan Ular update UTM wayang wedding wish world cup WPCM yuna z